Close

Møllenissejul AFLYST PGA CORONA

Kom og tilbring en hyggelig søndag på Lumby Mølle, og kom i den helt rigtige julestemning. Der er dagen igennem et væld af aktiviteter, både i og omkring møllen.

Kræmmerne indtager igen i år gårdspladsen med spændende boder. Møllens egen bod, hvor der, blandt andet, sælges gran, marmelade og andre syltede lækkerier er også finde her Grillen er tændt, og det er muligt at købe pølser, øl og vand.

I bunden af møllen sælges adventskranse og juledekorationer, pigerne plejer at lave nogle utroligt flotte og kreative kreationer, så kom og gør et kup.

På 1. sal kan børn og voksne hygge med at lave juleklip og konfekt, og går man yderligere en etage op, er der nisseudstilling og spændende historier fortalt af julemanden. På 3. sal er det møllens folk, der fortæller historier om møllen, den store kværn, produktion af mel og meget mere.

I stuehuset sælges æbleskiver og gløgg, og mølleboden er åben med salg af nisser, møllevin og mange andre spændende ting. I stuen er den hyggelige juletombola, hvor det er muligt at vinde julepynt, blomster mm. I stuen sidder også kniplepigerne og viser deres fine håndværk frem.

Kom og besøg os på Lumby Mølle og start julen på allerbedste vis. Vi glæder os til vi ses.

22. november 2020
10:00
16:00